A tél a legideálisabb időszak arra, hogy egy-egy arckezeléssel regeneráljuk a nyár által okozott károkat a bőrön, valamint, hogy felkészítsük a bőrt a szélsőséges időjárásra. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk két arckezelésünket, amely regenerálja és megújítja a bőrt, gátolja az öregedést és belülről táplálja a szöveteket, így friss és ragyogó, hidratált bőrt eredményezve.

Seyo arcszínoptimalizáló kezelés – Polar

Ahogy a nyár elmúlik, a bőr barnasága halványul, helyette fakó, száraz, bőr jelentkezik a hűvös szeles idő miatt. Ezért télen nagyon fontos az arcbőr frissen tartása tisztítással és táplálása vitaminokkal és antioxidánsokkal, hogy a levegőben lévő káros anyagok és a környezeti hatások ne okozzanak szabadgyököket a bőrben, ami a kollagéntermelés felborulásához és a bőr öregedéséhez vezethet. 

Ajánlott továbbá a hámlasztás is, ami eltávolítja az elhalt hámréteget így megújulhat a bőr felszíne. A hámlasztás után a bőr felszíne puhává válik, eltűnnek a kisebb ráncok, kisimulnak a finomvonalak.

A bőrkárosodás elkerülésére ajánljuk Seyo arcszínoptimalizáló kezelésünket, amely aktív összetett formulájának köszönhetően védelmet biztosít a külső környezeti hatások ellen, megelőzi a bőr elszíneződését és a bőr öregedését. 

Az egyedülálló formula, a Polar, kiváló minőségű összetevők kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, intenzív bőrápolással, amely elősegíti a bőr hámlasztását, ugyanakkor hozzájárul egy még egyenletesebb színhez.

Ha megbízható védelmet és anti-aging megoldást keresel, próbáld ki Seyo arcszínoptimalizáló kezelésünket!

Seyo arcszínoptimalizáló kezelés – Polar

Télen bőrünk hajlamosabb a dehidratáltságra, hiszen a nyár okozta károk és a hideg, szeles levegő miatt csökkenhet a nedvességtartalma. Ilyenkor a bőr kipirosodhat, berepedezhet, egyes esetekben pedig viszketés és ekcéma is  jelentkezhet.

Fontos továbbá az alapos és rendszeres tisztítás, hiszen ősszel nap mint nap éri külső káros hatás a bőr felszínét. A megfelelő hidratálás és tisztítás elengedhetetlen, hogy a bőr ne veszítse el feszességét és ne gyorsuljon fel az öregedésének folyamata sem, illetve, hogy a bőrfelszínt ne érjék folytonos irritációk, amelyek miatt az állapota károsodhat.

Ha ezeket a bőrproblémákat tapasztalod, vagy éppen szeretnéd elkerülni őket, ajánljuk Seyo Dermacool kezelésünket, amely megoldást nyújt a stresszes, irritált bőrre, hűsíti, nyugtatja és hidratálja azt. A kezelés a nyári-őszi bőrkárosodás regenerálására, illetve az téli időjárás által okozott irritációk ellen is alkalmazható.

Próbáld ki Seyo Dermacool kezelésünket!

Ha pedig úgy érzed, nem vagy biztos benne, milyen arckezelésre lenne szükséged, jelentkezz be konzultációnkra, ahol szakembereink örömmel segítenek és személyre szabott kezeléseket ajánlanak számodra!