+36 70 604 0115 artmedaesthetica@gmail.com

Aqua plus tisztító kezelés

Kezelésünket a Peelfacial+ készülékkel végezzük, mely négy különböző, rendkívül hatékony kozmetikai technológiát ötvöz, így személyre szabott, komplex kezelések összeállítását teszi lehetővé, a különböző igényeknek megfelelően.

MITŐL KÜLÖNLEGES A KEZELÉS?

Tű használata nélkül, teljes mértékben fájdalommentesen biztosítja a hatékony, kíméletes bőrápolást, bőrfiatalítást. Különböző kozmetikai technológiák ötvözetének köszönhetően segíti a bőr regenerálódását, csökkenti a ráncok láthatóságát akár egyetlen kezelés után is.

A fájdalom- és érintésmentes tisztítókezelés többé már nem csak álom!

Az Aqua technológia fejlett vákuumtechnikával ötvözve, speciális applikátor segítségével, spirális alakban áramoltatott folyadéksugár segítségével juttatja a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal könnyebben távolítja el a szennyeződéseket, valamint az elhalt hámréteget is. Rendkívül hatékonyan alkalmazható pórustisztításra, kíméletesen hámlasztja a bőrt.

Próbálja ki Ön is a saját bőrén!

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!